ماءالشعیر یکی از نوشیدنی های رایج است که از جوانه جو حاصل می شود .
قدمت ماءالشعیر به چندین هزار سال پیش به زمان مصر باستان مربوط می شود
که درآن زمان از نوشیدنی به نام آبجو استفاده میشده است .
طبق دستاورد قبایل آفریقایی (نوشیدنی تولید شده از ارزن )
مصریان نیز تهیه آبجو مرسوم خودراچنان تغیر دادند که درنوشیدنی آنها الکل تولید شود .
عاشق بزرگ این نوشیدنی هرتسوگ یان بود .
درسالهای ۱۵۱۵- ۱۶ هتسوگ باواریایی ویلهلم قانون ماءالشعیرپاک راتعیین کرد
که براساس آن ماء الشعیر واقعی شامل جو , رازک , آب بود
درمان یبوست : به دلیل فیبر فراوان و موجود در عصاره مالت باعث رفع التهابات
و تنظیم فعالیت روده و معده و همچنین رفع یبوست می شود .
کاهش ابتلا به پرفشاری خون : دارای پتاسیم فراوان بوده
و در نتیجه باعث کاهش فشارخون می شود .
عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول است که
در رفع التهاب روده ، یبوست و فتق معده بسیار موثر است .
فیبرها آثار زیادی در بدن دارند ؛ از جمله باعث تنظیم عملکرد روده ،
کاهش خطر بیماری های قلبی و بعضی انواع سرطان میگردند .
ماءالشعیر غنی از انواع فیتوکمیکالها مانند فلاونوییدها، کاروتنوییدها
و آنتوسیانینها است که در بهبود عملکرد خونرسانی قلب و کاهش ابتلا
به پرفشاری خون و سلامت کلیهها،محافظت از بدن در برابر بروزسرطان ها ،
سکتههای قلبی و مغزی بسیار موثر هستند .
زیادهروی در مصرف هر نوع ماده غذایی (حتی اگر مفید باشد) برای سلامت بدن مضر است .
بنابراین به مقدار مناسب و متعادل ماءالشعیر بنوشید ، نه زیاد .
————————————————————————————————
تاریخچه ماءالشعیر و خواص آن
تاریخچه ماءالشعیر و خواص آن
منبع : https://b2n.ir/172800