آشپزی یک هنر خوشمزه و دوست‌داشتنی است که در طول تاریخ، انسان‌های زیادی را شیفته‌ی خود کرده است. هیچ‌کس نمی‌تواند منکر شود که لذت خوردن یک غذای لذیذ و دل‌چسب، یکی از بزرگ‌ترین و ناب‌ترین لذت‌های دنیا است.

شاید به همین دلیل است که یادگیری هنر آشپزی، از دیرباز بین انسان‌ها جایگاهی ارزشمند داشته و در شمار هنرهای گران‌بها محسوب می‌شده است.

407b5809 31d9 4a81 9284 040392b43862 min - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیا

دوره آموزش تخصصی آشپزی ملل و فست فود

  • مدت دوره ۴ روز
  • تایم آموزشی : ٢۵ ساعت
  • ارائه گواهینامه بین المللی Audiso مورد تایید سازمان جهانی IAF با کد رجیستری
  • ارائه جزوه کامل دوره
  • ارائه یک دست لباس کامل آکادمی سرآشپزان

مقدمه:
از زمانی که سفر در بین کشورها و شهرهای مختلف دنیا آغاز شد، سبک های آشپزی و تبادل آنها نیز بین کشورها بیشتر مورد توجه قرار گرفت و باعث شناخته شدن غذا های بین المللی شد.
وقتی نام آشپزی ملل به میان می آید تداعی کننده سبک ها و متدهای آشپزی با تنوع بسیار زیاد در جهان می باشد ، سبک هایی همچون آشپزی فرانسوی ، آشپزی ایتالیایی ، آشپزی مکزیکی ، آشپزی چینی ، آشپزی مدیترانه‌ای و همینطور آشپزی ایرانی ، که این سبک‌ها و متدهای آشپزی سالیان سال فرهنگ و تمدن را نیز در خود جای داده اند.
در گذشته این امکان وجود نداشت که یک نفر بتواند با سبکهای متنوع آشپزی کند و به تمام آنها واقف باشد که این خود ، نیازمند سفر به تمام کشورها و سالیان سال تجربه کاری و منابع مالی برای تامین هزینه ها بود .
اما با بوجود آمدن موسسات بین المللی ، آکادمی ها و دانشگاههای آشپزی و حضور اساتید بین المللی در این مجموعه‌ها این مهم برآورده شد و افرادی هم که از این موسسات و آکادمیها فارغ تحصیل میگردند ، مهارتهای حرفه ای آشپزی را آموخته و می‌توانند به راحتی جذب معتبرترین هتلها ، رستورانها و مجموعه های غذا و نوشیدنی در سراسر دنیا گردند که بعد از بدست آوردن تجربه کاری و دوره های کارآموزی و ارتقا به درجات شف ، در قسمت‌های مختلف از حقوقهای بالایی هم برخوردار می شوند .
از مهمترین و شناخته شده ترین سبک های آشپزی میتوانیم از سبک آشپزی فرانسوی و ایتالیایی نام ببریم ، فرانسه با استیک ها و غذاهای معروف خود همچون بیف بورگونیون و ایتالیا با پاستا ها و پیتزاهای منحصر بفرد خود توانسته اند نام غذاهای خود را بر سر زبانهای تمام دنیا بیندازند ، اما باید بگوییم که به لحاظ آموزشی و فرهنگی در این کشورها سالیان سال زحمت کشیده شده است و برای یک سرآشپز احترام خاصی قائل هستند احترامی متقابل با یک پزشک و حتی بیش از یک پزشک زیرا که پزشکان با داروهای شیمیایی مردم را درمان مینمایند اما یک سرآشپز با ایده پردازی در یک منو ، برای مردم غذایی درست میکند که جنبه دارو دارشته باشد کما اینکه افلاطون و ابو علی سینا هم مطالب بسیاری در این رابطه نوشته اند که :
( همانا غذای ما داروی ماست ) ، اما در کشور ما بر مبحث علمی و تخصصی آشپزی کمتر توجه شده و بیشتر افراد غیر تخصصی به این موضوع می پردازند ، در بیشتر رستورانها سرآشپزها آموزش حرفه ای ندیده اند و بر طبق رسیپی کارد عمل نمی‌کنند ، یکبار غذای آنها کم نمک میشود و یکبار شور و دلیل این موضوع این است که ، بر حسب گرماژ کار نمی‌کنند و در اصطلاح ادویه جات و چاشنی ها را چشمی و حدسی به غذا اضافه میکنند که متاسفانه این روش سلیقه ای عمل کردن افراد ، باعث تخریب فرهنگ غذایی و تمدن دیرینه ما خواهد شد .
از این رو و در اینجاست که آموزش خودنمایی میکند و با آموزش اصولی میتوانیم این فرهنگ دیرینه را حفظ کنیم و با یادگیری حرفه ای غذاهای ایرانی و ملل ، در هر جایی از دنیای از جمله ایران بهترین جایگاه شغلی و درآمدی را داشته باشیم و یا حتی کسب و کار خود را به بهترین نحو راه اندازی نمائیم .

آکادمی سرآشپزان با برگزاری دوره‌های تخصصی آشپزی ملل و فست فود ، سعی در آموزش اصولی هنرجویان علاقمند در این حوزه را دارد .
این آموزش ها بصورت برنامه ریزی شده و کاملا ورکشاپ با کار عملی هنرجویان در کلاس انجام می پذیرد ، زیرا در متد های جدید آشپزی ، هیچ آموزشی به اندازه آموزش عملی توسط هنرجویان ثمربخشی ندارد .
در کلاسهای آکادمی سرآشپزان تمامی آموزشها ابتدا توسط استاد بصورت تئوری و عملی انجام می‌شود و سپس با نظارت استاد ، هنرجویان بصورت عملی موارد آموزشی و غذاها را پخت و آماده می نمایند .

از جمله آموزش های پیشرفته و منحصر به فرد در آکادمی سرآشپزان آموزش درست کردن پاستا به صورت سنتی و دست ساز ایتالیایی و همینطور پاستاهای شکم پر همچون راویولی و تُرتِلینی می باشد و سپس روش آماده سازی سس ها و ترکیبات و پخت این پاستاها و همینطور تاپینگ و اصول گارنیش نیز در این کلاس آموزش داده می‌شود .


پاستاهای دوره عبارتند از :


  • چیکن آلفردو
  • پاستا کاربونارا
  • پاستا پستو تورتلینی
  • کاسِرول رُزا (مرغ و میگو )
  • لازانیا
  • پاستا عربیاتا کُن کارنه
  • پاستا اسپشیال راویولی (بازیلیکو)
  • سس میلانو ، سس ناپولیتانا ، سس پومودورو ،سس مارینارا ، سس تومیتو

پیتزاهای ایتالیایی و امریکایی دوره :


  • آموزش صفر تا صد خمیر دست ساز پیتزا ایتالیایی با خمیر ترش
  • خمیر پیتزا آمریکایی
  • مرینید گوشت و موارد پروتئینی پیتزاها
  • سس پومودورو ایتالیایی
  • ترکیبات حرفه ای پنیر
  • تاپینگ مخصوص سبزیجات و متریال پیتزاهای دوره
  • چانو
  • سیر و استیک
  • سوپریم
  • مارگاریتا
  • وجتریانا (وردوره)
  • استوزیکا
  • پپرونی
  • پیتزا پُلو
  • کاپریچیوسا
  • کلزونه رست بیف
  • کواترو استاجیونه

هنرجویان در این کلاس با روش باز کردن خمیر با دست و وردنه و روش های آماده سازی سسهای مخصوص ، مرینِید مواد پروتئینی ، تاپینگ و کاتینگ پیتزاها به صورت عملی آشنا می شوند .


انواع استیک فرانسوی و امریکایی ، غذاهای دریایی گریل


  • میت پروسسینگ و روش فرآوری و بیات سازی استیک
  • مرینِید استیک های گوشت ، مرغ و دریایی
  • تکنیک پخت استیک های فرانسوی و امریکایی
  • استیک شاتوبریان
  • استیک تورنادو رُسینی
  • فیله مینیون
  • استیک تی بون
  • استیک ریب آی
  • چیکن استیک
  • استیک سلمون(ماهی آزاد )
  • میکس گریل دریایی
  • ماشروم سس (سس قارچ)
  • پپِر سس (سس فلفل)
  • سس ترخون
  • سس دمی گلاس
  • قارچ گریل
  • سبزیجات گریل

مبانی آموزشی آشپزی تخصصی ملل

  • اصول بهداشت و ایمنی
  •  شناخت ادوات و تجهیزات کاربردی مربوط به دوره
  • Mise on place
  • تکنیکهای و مهارتهای چاقو
  • شناخت متریال و مواد غذایی با کیفیت مربوط به دوره
  • روش های شناخت انواع مواد پروتئینی و روشهای پاکسازی ، شستشو و برش های مختلف گوشت و مرغ و مواد دریایی
  • روش آماده سازی انواع استاک
  • آموزش سس‌های مادر و سس‌های پایه
  • نحوه مرینید کردن (طعم دار کردن) و برش دادن موارد پروتئینی اعم از ، گوشت ، مرغ ، ماهی و میگو
  • شناخت ادویه های تخصصی مربوط به دوره
  • تکنیک Blanching و روشهای متنوع پخت سبزیجات
  • تکنیکهای پخت مواد غذایی و روشهای نگهداری
  • Glazing
  • اصول حرفه ای گارنیش

پنج مبحث اصلی آموزشی دوره :

  •  پاستاها
  •  پیتزاها
  • استیک ها
  • برگرها
  •  سوخاریها

برگر های دوره با نانهای رنگی و دست ساز ارگانیک


  • برگر اورجینال
  • چیز برگر
  • دابل چیز
  • مک برگر
  • زینگر برگر
  • جوسی لوسی برگر
  • پورتابِلّو چیکن برگر
  • هالوپینو برگر
  • تاپینگ سبزیجات و ترکیبات مخصوص برگر
  • سس های مخصوص برگر
  • نان‌های مخصوص سبزیجات با رنگ ارگانیک

سوخاری های دوره
از جمله استریپس‌ها و کنتاکی ها


  • روش مرینیت کردن و تندر کردن ( نرم کردن و طعم دهی مرغ )
  • پوشش‌دهی با آرد نرمال و بردینگ سوخاری
  • ترکیب بردینگ نرمال کنتاکی
  • ترکیب بردینگ پانکو
  • فیله استریپس
  • چیکن کنتاکی
  • فریت فرایز
  • سبزیجات و قارچ سوخاری
  • اونیون رینگ
  • سالاد کولسلو هلندی
  • سس سیر و کرفس
  • سس تارتار
  • سس کوکتل

شما هم می‌توانید یکی از شرکت کنندگان این دوره باشید و از طریق لینک زیر برای ثبت اطلاعات و ثبت نام اقدام فرمایید .

workshop - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیا

banner min - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیا

ورکشاپ چهار روزه نهم تا ١٢ آبان با آیتمهای آموزشی متنوع از صفر تا صد

شامل اصول شناختی گوشت و موارد پروتئینی ، روشهای مرینید کردن ، قبضه کاری و تخته کاری و سپس اصول پخت و گارنیش که هنرجویان در تمامی این مراحل بصورت عملی مشارکت دارند

در این دوره سس‌های حرفه ای نیز به هنرجویان آموزش داده خواهد شد.

  • ارائه یک دست لباس کامل با لوگو آکادمی
  • ارائه جزوه کامل رسپی های دوره
  • ارائه گواهینامه بین المللی به هنرجویان
  • هزینه تمامی مواد بعهده آکادمی می باشد و هیچ هزینه ای مازاد از هنرجویان دریافت نخواهد شد .

این آکادمی مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای می باشد و عزیزانی که مایل به دریافت مدارک سازمان فنی و حرفه ای هستند پس از طی کردن دوره جهت آزمون به سازمان معرفی خواهند شد.

شماره های تماس و ثبت نام :

۰۲۱۴۴۸۲۱۳۸۲
۰۹۱۲۴۰۵۴۲۸۶
۰۹۱۲۷۱۵۲۷۰۲

 

banner min - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیادر آموزشگاه آشپزی سرآشپزان آسیا تمامی دوره های ملل، فرنگی و ایرانی آموزش داده می شود. کلاس های حضوری در تهران ، بلوار فردوس برای خانم ها و آقایان برگزار می گردد. و کار بر روی مواد برای تمامی هنرجویان مجاز است.

در فرهنگ ما و از سالیان بسیار دور یکی از معیارهای اصلی کدبانو شدن، داشتن دست‌پخت خوب بوده است و مادرها اغلب، هنگام صحبت از ویژگی‌های دخترشان، این مورد را جزء یکی از هزار هنری که از هر انگشت دخترشان می‌ریزد به‌شمار آورده‌اند.

با پیشرفت جوامع و توسعه‌ی صنعتی، آشپزی جای خود را در دل مرد‌ها نیز باز کرد و تبدیل به یکی از مشاغل پرطرفدار و درآمدزا شد. حالا رقابت بر سر این درگرفته بود که دست‌پخت آقایان بهتر است یا خانم‌ها؟

آموزش قصابی مدرن در تهران فنی و حرفه ای از صفر تا صد e1661681911785 - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیا

در این کلاس آموزشی به صورت کاملا حرفه ای قصابی مدرن را یاد می گیرید همراه با مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفه ای کشور تماس : ۰۹۱۲۴۰۵۴۲۸۶

همین امر، موجب پیدایش رشته‌‌ی آشپزی در دانشگاه‌های مختلف دنیا شده است. دانشجویان علاقمند در برخی از این دانشگاه‌ها، تحصیلات خود را تا ۱۵ سال ادامه داده و در نهایت موفق به اخذ درجه‌ی Master Chef می‌شوند.

 

workshop irani - کلاس آموزش آشپزی در تهران - آموزشگاه سرآشپزان آسیا

 

آموزشگاه آشپزی آقایان و خانم ها در تهران

 کلاس آشپزی در آموزشگاه آشپزی رو به جرات میشه کعبه آمال آشپزها و همه دوستداران این هنر نامید. نه فقط به دلیل اینکه افراد در آموزشگاه های آشپزی با غذا و پخت و پز سر و کار دارن، بلکه بیشتر به خاطر فرصتی که برای شکوفایی استعداد آشپزی و کسب درآمد در کنار استاد و سرآشپزان حرفه ای و همچنین دیگر هنرجویان پیدا می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد