آشپزی یک هنر خوشمزه و دوستداشتنی است که در طول تاریخ، انسانهای زیادی را شیفتهی خود کرده است. هیچکس نمیتواند منکر شود که لذت خوردن یک غذای لذیذ و دلچسب، یکی از بزرگترین و نابترین لذتهای دنیا است.
شاید به همین دلیل است که یادگیری هنر آشپزی، از دیرباز بین انسانها جایگاهی ارزشمند داشته و در شمار هنرهای گرانبها محسوب میشده است.
دوره آموزش تخصصی آشپزی ملل و فست فود
- مدت دوره ۴ روز
- تایم آموزشی : ٢۵ ساعت
- ارائه گواهینامه بین المللی Audiso مورد تایید سازمان جهانی IAF با کد رجیستری
- ارائه جزوه کامل دوره
- ارائه یک دست لباس کامل آکادمی سرآشپزان
مقدمه:
از زمانی که سفر در بین کشورها و شهرهای مختلف دنیا آغاز شد، سبک های آشپزی و تبادل آنها نیز بین کشورها بیشتر مورد توجه قرار گرفت و باعث شناخته شدن غذا های بین المللی شد.
وقتی نام آشپزی ملل به میان می آید تداعی کننده سبک ها و متدهای آشپزی با تنوع بسیار زیاد در جهان می باشد ، سبک هایی همچون آشپزی فرانسوی ، آشپزی ایتالیایی ، آشپزی مکزیکی ، آشپزی چینی ، آشپزی مدیترانهای و همینطور آشپزی ایرانی ، که این سبکها و متدهای آشپزی سالیان سال فرهنگ و تمدن را نیز در خود جای داده اند.
در گذشته این امکان وجود نداشت که یک نفر بتواند با سبکهای متنوع آشپزی کند و به تمام آنها واقف باشد که این خود ، نیازمند سفر به تمام کشورها و سالیان سال تجربه کاری و منابع مالی برای تامین هزینه ها بود .
اما با بوجود آمدن موسسات بین المللی ، آکادمی ها و دانشگاههای آشپزی و حضور اساتید بین المللی در این مجموعهها این مهم برآورده شد و افرادی هم که از این موسسات و آکادمیها فارغ تحصیل میگردند ، مهارتهای حرفه ای آشپزی را آموخته و میتوانند به راحتی جذب معتبرترین هتلها ، رستورانها و مجموعه های غذا و نوشیدنی در سراسر دنیا گردند که بعد از بدست آوردن تجربه کاری و دوره های کارآموزی و ارتقا به درجات شف ، در قسمتهای مختلف از حقوقهای بالایی هم برخوردار می شوند .
از مهمترین و شناخته شده ترین سبک های آشپزی میتوانیم از سبک آشپزی فرانسوی و ایتالیایی نام ببریم ، فرانسه با استیک ها و غذاهای معروف خود همچون بیف بورگونیون و ایتالیا با پاستا ها و پیتزاهای منحصر بفرد خود توانسته اند نام غذاهای خود را بر سر زبانهای تمام دنیا بیندازند ، اما باید بگوییم که به لحاظ آموزشی و فرهنگی در این کشورها سالیان سال زحمت کشیده شده است و برای یک سرآشپز احترام خاصی قائل هستند احترامی متقابل با یک پزشک و حتی بیش از یک پزشک زیرا که پزشکان با داروهای شیمیایی مردم را درمان مینمایند اما یک سرآشپز با ایده پردازی در یک منو ، برای مردم غذایی درست میکند که جنبه دارو دارشته باشد کما اینکه افلاطون و ابو علی سینا هم مطالب بسیاری در این رابطه نوشته اند که :
( همانا غذای ما داروی ماست ) ، اما در کشور ما بر مبحث علمی و تخصصی آشپزی کمتر توجه شده و بیشتر افراد غیر تخصصی به این موضوع می پردازند ، در بیشتر رستورانها سرآشپزها آموزش حرفه ای ندیده اند و بر طبق رسیپی کارد عمل نمیکنند ، یکبار غذای آنها کم نمک میشود و یکبار شور و دلیل این موضوع این است که ، بر حسب گرماژ کار نمیکنند و در اصطلاح ادویه جات و چاشنی ها را چشمی و حدسی به غذا اضافه میکنند که متاسفانه این روش سلیقه ای عمل کردن افراد ، باعث تخریب فرهنگ غذایی و تمدن دیرینه ما خواهد شد .
از این رو و در اینجاست که آموزش خودنمایی میکند و با آموزش اصولی میتوانیم این فرهنگ دیرینه را حفظ کنیم و با یادگیری حرفه ای غذاهای ایرانی و ملل ، در هر جایی از دنیای از جمله ایران بهترین جایگاه شغلی و درآمدی را داشته باشیم و یا حتی کسب و کار خود را به بهترین نحو راه اندازی نمائیم .
آکادمی سرآشپزان با برگزاری دورههای تخصصی آشپزی ملل و فست فود ، سعی در آموزش اصولی هنرجویان علاقمند در این حوزه را دارد .
این آموزش ها بصورت برنامه ریزی شده و کاملا ورکشاپ با کار عملی هنرجویان در کلاس انجام می پذیرد ، زیرا در متد های جدید آشپزی ، هیچ آموزشی به اندازه آموزش عملی توسط هنرجویان ثمربخشی ندارد .
در کلاسهای آکادمی سرآشپزان تمامی آموزشها ابتدا توسط استاد بصورت تئوری و عملی انجام میشود و سپس با نظارت استاد ، هنرجویان بصورت عملی موارد آموزشی و غذاها را پخت و آماده می نمایند .
از جمله آموزش های پیشرفته و منحصر به فرد در آکادمی سرآشپزان آموزش درست کردن پاستا به صورت سنتی و دست ساز ایتالیایی و همینطور پاستاهای شکم پر همچون راویولی و تُرتِلینی می باشد و سپس روش آماده سازی سس ها و ترکیبات و پخت این پاستاها و همینطور تاپینگ و اصول گارنیش نیز در این کلاس آموزش داده میشود .
پاستاهای دوره عبارتند از :
- چیکن آلفردو
- پاستا کاربونارا
- پاستا پستو تورتلینی
- کاسِرول رُزا (مرغ و میگو )
- لازانیا
- پاستا عربیاتا کُن کارنه
- پاستا اسپشیال راویولی (بازیلیکو)
- سس میلانو ، سس ناپولیتانا ، سس پومودورو ،سس مارینارا ، سس تومیتو
پیتزاهای ایتالیایی و امریکایی دوره :
- آموزش صفر تا صد خمیر دست ساز پیتزا ایتالیایی با خمیر ترش
- خمیر پیتزا آمریکایی
- مرینید گوشت و موارد پروتئینی پیتزاها
- سس پومودورو ایتالیایی
- ترکیبات حرفه ای پنیر
- تاپینگ مخصوص سبزیجات و متریال پیتزاهای دوره
- چانو
- سیر و استیک
- سوپریم
- مارگاریتا
- وجتریانا (وردوره)
- استوزیکا
- پپرونی
- پیتزا پُلو
- کاپریچیوسا
- کلزونه رست بیف
- کواترو استاجیونه
هنرجویان در این کلاس با روش باز کردن خمیر با دست و وردنه و روش های آماده سازی سسهای مخصوص ، مرینِید مواد پروتئینی ، تاپینگ و کاتینگ پیتزاها به صورت عملی آشنا می شوند .
انواع استیک فرانسوی و امریکایی ، غذاهای دریایی گریل
- میت پروسسینگ و روش فرآوری و بیات سازی استیک
- مرینِید استیک های گوشت ، مرغ و دریایی
- تکنیک پخت استیک های فرانسوی و امریکایی
- استیک شاتوبریان
- استیک تورنادو رُسینی
- فیله مینیون
- استیک تی بون
- استیک ریب آی
- چیکن استیک
- استیک سلمون(ماهی آزاد )
- میکس گریل دریایی
- ماشروم سس (سس قارچ)
- پپِر سس (سس فلفل)
- سس ترخون
- سس دمی گلاس
- قارچ گریل
- سبزیجات گریل
مبانی آموزشی آشپزی تخصصی ملل
- اصول بهداشت و ایمنی
- شناخت ادوات و تجهیزات کاربردی مربوط به دوره
- Mise on place
- تکنیکهای و مهارتهای چاقو
- شناخت متریال و مواد غذایی با کیفیت مربوط به دوره
- روش های شناخت انواع مواد پروتئینی و روشهای پاکسازی ، شستشو و برش های مختلف گوشت و مرغ و مواد دریایی
- روش آماده سازی انواع استاک
- آموزش سسهای مادر و سسهای پایه
- نحوه مرینید کردن (طعم دار کردن) و برش دادن موارد پروتئینی اعم از ، گوشت ، مرغ ، ماهی و میگو
- شناخت ادویه های تخصصی مربوط به دوره
- تکنیک Blanching و روشهای متنوع پخت سبزیجات
- تکنیکهای پخت مواد غذایی و روشهای نگهداری
- Glazing
- اصول حرفه ای گارنیش
پنج مبحث اصلی آموزشی دوره :
- پاستاها
- پیتزاها
- استیک ها
- برگرها
- سوخاریها
برگر های دوره با نانهای رنگی و دست ساز ارگانیک
- برگر اورجینال
- چیز برگر
- دابل چیز
- مک برگر
- زینگر برگر
- جوسی لوسی برگر
- پورتابِلّو چیکن برگر
- هالوپینو برگر
- تاپینگ سبزیجات و ترکیبات مخصوص برگر
- سس های مخصوص برگر
- نانهای مخصوص سبزیجات با رنگ ارگانیک
سوخاری های دوره
از جمله استریپسها و کنتاکی ها
- روش مرینیت کردن و تندر کردن ( نرم کردن و طعم دهی مرغ )
- پوششدهی با آرد نرمال و بردینگ سوخاری
- ترکیب بردینگ نرمال کنتاکی
- ترکیب بردینگ پانکو
- فیله استریپس
- چیکن کنتاکی
- فریت فرایز
- سبزیجات و قارچ سوخاری
- اونیون رینگ
- سالاد کولسلو هلندی
- سس سیر و کرفس
- سس تارتار
- سس کوکتل
شما هم میتوانید یکی از شرکت کنندگان این دوره باشید و از طریق لینک زیر برای ثبت اطلاعات و ثبت نام اقدام فرمایید .
ورکشاپ چهار روزه نهم تا ١٢ آبان با آیتمهای آموزشی متنوع از صفر تا صد
شامل اصول شناختی گوشت و موارد پروتئینی ، روشهای مرینید کردن ، قبضه کاری و تخته کاری و سپس اصول پخت و گارنیش که هنرجویان در تمامی این مراحل بصورت عملی مشارکت دارند
در این دوره سسهای حرفه ای نیز به هنرجویان آموزش داده خواهد شد.
- ارائه یک دست لباس کامل با لوگو آکادمی
- ارائه جزوه کامل رسپی های دوره
- ارائه گواهینامه بین المللی به هنرجویان
- هزینه تمامی مواد بعهده آکادمی می باشد و هیچ هزینه ای مازاد از هنرجویان دریافت نخواهد شد .
این آکادمی مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای می باشد و عزیزانی که مایل به دریافت مدارک سازمان فنی و حرفه ای هستند پس از طی کردن دوره جهت آزمون به سازمان معرفی خواهند شد.
شماره های تماس و ثبت نام :
در آموزشگاه آشپزی سرآشپزان آسیا تمامی دوره های ملل، فرنگی و ایرانی آموزش داده می شود. کلاس های حضوری در تهران ، بلوار فردوس برای خانم ها و آقایان برگزار می گردد. و کار بر روی مواد برای تمامی هنرجویان مجاز است.
در فرهنگ ما و از سالیان بسیار دور یکی از معیارهای اصلی کدبانو شدن، داشتن دستپخت خوب بوده است و مادرها اغلب، هنگام صحبت از ویژگیهای دخترشان، این مورد را جزء یکی از هزار هنری که از هر انگشت دخترشان میریزد بهشمار آوردهاند.
با پیشرفت جوامع و توسعهی صنعتی، آشپزی جای خود را در دل مردها نیز باز کرد و تبدیل به یکی از مشاغل پرطرفدار و درآمدزا شد. حالا رقابت بر سر این درگرفته بود که دستپخت آقایان بهتر است یا خانمها؟
در این کلاس آموزشی به صورت کاملا حرفه ای قصابی مدرن را یاد می گیرید همراه با مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفه ای کشور تماس : ۰۹۱۲۴۰۵۴۲۸۶
همین امر، موجب پیدایش رشتهی آشپزی در دانشگاههای مختلف دنیا شده است. دانشجویان علاقمند در برخی از این دانشگاهها، تحصیلات خود را تا ۱۵ سال ادامه داده و در نهایت موفق به اخذ درجهی Master Chef میشوند.
آموزشگاه آشپزی آقایان و خانم ها در تهران
کلاس آشپزی در آموزشگاه آشپزی رو به جرات میشه کعبه آمال آشپزها و همه دوستداران این هنر نامید. نه فقط به دلیل اینکه افراد در آموزشگاه های آشپزی با غذا و پخت و پز سر و کار دارن، بلکه بیشتر به خاطر فرصتی که برای شکوفایی استعداد آشپزی و کسب درآمد در کنار استاد و سرآشپزان حرفه ای و همچنین دیگر هنرجویان پیدا می کنند.

























