مشکلاتی مانند رفلاکس، زخم معده، کبد چرب، اسهال و مواردی از این قبیل را میتوانید با مصرف عسل طبیعی تا حد زیادی کنترل و حتی درمان کنید. در ادامه به صورت مفصلتر به توضیح هر کدام از این موارد خواهیم پرداخت.
بهبود زخم معده با عسل
زخم معده از مشکلات به نسبت رایجی است که میتوانید با مصرف عسل از بروز آن جلوگیری کنید. حتی اقدام به درمان نمایید؛ چرا که عسل میتواند باکتری مربوط به ایجاد زخم معده را از بین ببرد. البته قبل از هر کاری نیاز به مراجعه به پزشک و معاینه شدن دارید.
بهبود رفلاکس معده با عسل
قبل از اینکه به بهبود رفلاکس معده با عسل بپردازیم بهتر است درباره مکانیزم و علت رفلاکس معده بیشتر بدانیم و سپس به تاثیر عسل در بهبود آن بپردازیم. رفلاکس معده که ما بیشتر آن را با ترش کردن معده میشناسیم یکی از مشکلات رایج افراد است که معمولا بعد از خوردن غذا اتفاق میافتد و فرد در ابتدا احساس سوزش در معده میکند.
روشهای مختلف استفاده از عسل برای تقویت سیستم گوارش
برای این که از خواص عسل طبیعی برای گوارش بهره مند شوید، هر روز یک یا دو قاشق سوپ خوری عسل میل کنید.
-شما میتوانید آب گرم را با یک قاشق سوپ خوری عسل هر روز صبح مصرف کنید.
- یک خمیر از عسل و دارچین تهیه کرده و به جای مربا یا ژله روی نان قرار داده میل کنید.
-اگر شما به ماست علاقه دارید و همراه غذاهایتان ماست میل میکنید، یک یا دو قاشق عسل را برای جلوگیری از رفلاکس و عدم هضم به وعده غذایی خود اضافه کنید.
-مخلوطی از عسل و سرکه برای هضم از سالها قبل مرسوم بوده است. دو قاشق سوپ خوری از سرکه سیب و یک قاشق سوپ خوری عسل را به ۸ اونس آب اضافه کرده و قبل از هر وعده غذایی بنوشید.
استفاده از عسل برای هضم بهتر غذا
سیستم گوارش یک ساختار بیولوژیکی پیچیدهای است که از یک گروه از اندامها تشکیل شده است تا به منظور تبدیل غذا به انرژی و سایر مواد مغذی که برای عملکرد مناسب بدن انجام میشود. دستگاه گوارش غذا را حمل میکند و در فرآیند غذا را به مولکولها تجزیه میکند، که به عنوان سوخت برای بدن شما در عملکرد روز به روز استفاده میشود.
بهبود زخم معده با عسل و زنجبیل
دمنوش چای زنجبیل و عسل یکی از راهکارهای تسکین و درمان معده درد با عسل است. عسل معده را پاک و زنجبیل جریان دفع سموم را آسان میکند. پس ترکیب زیر را به خاطر بسپارید و از این خواص بهرهمند شوید.
-یک فنجان عسل مرغوب
-یک قاشق غذاخوری ریشه ریزشده زنجبیل یا کمی پودر زنجبیل
عسل را در ظرفی خالی کرده و ریشه زنجبیل ساییده شده را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل اگر میخواهید تندی و طعم زنجبیل بیشتر احساس شود، کمی هم پودر زنجبیل اضافه کنید. مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بپزید. سپس یک ظرف شیشهای برداشته و معجون را داخلش بریزید. فراموش نکنید درب آن را به خوبی محکم کنید. بهتر است حداقل 2 و حداکثر 14 روز بگذرد تا عسل و زنجبیل در هم نفوذ کنند. بعد آن را صاف و استفاده کنید.